Sosyal Yardımlaşma Vakfı Personel Alımı Yaptı

Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), yardımcı personel için 316 kişilik başvurudan 10 kişiyi...

Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), yardımcı personel için 316 kişilik başvurudan 10 kişiyi kura ile seçti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 5 büro inceleme görevlisi ve 2 yardımcı personel için mülakat yaptı.

Yardımcı personel kadrosu için, noter huzurundan yapılan kura çekimi ile 10 kişi seçildi. Seçilen 10 kişiden 1 bayan ve 1'de erkek mülakatlar sonucu göreve başlayacak.

Yine Vakıf bünyesinde Büro inceleme görevlileri, Üniversite mezunu 5 kadro için KPSS puanı en yüksekler arasında 15 kişiyi mülakata aldıklarını söyleyen, Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, "Büro inceleme görevlileri arasında da yaklaşık bin kişi müracaatta bulundu. Bu müracaatların içerisinde 5 asil 1 de yedek seçildi. Bu seçilen arkadaşlar yakın zamanda görevine başlayacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: