Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 874 öğrenciyi sevindirecek

Yozgat’ın Aydıncık İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın girişimleri ile bir fabrikadan temin edilen kışlık...

Yozgat’ın Aydıncık İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın girişimleri ile bir fabrikadan temin edilen kışlık kıyafetler, bayram öncesinde ilçe genelindeki maddi durumu zayıf 874 öğrenciye dağıtılacak. İlçe genelindeki okullarda eğitim gören 874 öğrenciye dağıtılacak 2 bin 643 parçadan oluşan 126 koli tekstil ürünlerinin Kurban Bayramı öncesinde öğrencilere dağıtılması için okul müdürlerine teslim edildi.
Vakıf Müdürü Ahmet Keskin, dargelirli ailelerin çocuklarına dağıtılacak kışlık kıyafetlerle öğrencilerin bayram öncesi sevindirileceğini söyledi. Keskin, "Havanın soğumaya başlamasıyla birlikte öğrencilerimizin en büyük ihtiyacı olan kışlık kıyafet ihtiyacının karşılanması en fazla bizleri mutlu etmiştir. Bir fabrikamızın hiç bir ücret talep etmeden yaptığı kaban, eşofman, ayakkabı ve çeşitli kıyafetlerden oluşan bu yardım sayesinde öğrencilerimiz kışın üşümeyecek." dedi.
Bayram öncesinde kıyafetlerin öğrencilere dağıtımının tamamlanacağını ifade eden Keskin, "Burada amacımız hem öğrencilerimizin kışlık kıyafet ihtiyacının karşılanması hem de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi öğrencilerimizin mutlu edilmesidir. Geçtiğimiz yılda yine aynı yardımı İlçe Kaymakamımız Taner Tengir’in girişimleri ile gerçekleştirmiştik. Şimdide ilçe genelinde 874 öğrencimizin kışlık kıyafet ihtiyacını karşılıyoruz. Bu vesile ile bu kıyafetleri veren firma yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçe genelinde dar gelirli aileler için 50 lira eğitim yardımında bulunuldu. Vakıf olarak ihtiyaç sahibi ailelerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz