Sosyal Yardımlaşmadan İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

Başkanlığını Çorlu Kaymakamı Ali Dursun`un yaptığı Çorlu İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan...

Başkanlığını Çorlu Kaymakamı Ali Dursun`un yaptığı Çorlu İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine nakdi yardımda bulunuyor.

Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince yerinde tespitleri yapılarak önceden belirlenen bin 200 ihtiyaç sahibine 100er TL olmak üzere toplam 120 bin TLlik nakdi yardımların dağıtımına başlandı.

Çorlu şehir merkezinde bulunan 20 mahalle ile ilçe merkezine bağlı belde ve köylerde gerçekleştirilecek olan nakdi yardımların ilki Çorluda Hıdırağa Mahallesinde yer alan ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak 75. Yıl Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda gerçekleştirildi. Vakıf görevlileri, önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinden listelerde isimleri yer alanlara 100`er TL verdiler.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı nedeniyle başlatılan yardım dağıtımlarının Çorlu`nun diğer mahalleleri ile belde ve köylerinde yer alan ihtiyaç sahipleri için de gerçekleştirileceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: