Şota: 4-0 mağlup olduk söylenecek birşey yok

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduktan sonra fazla söylenecek birşeyin olmadığını söyledi....

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduktan sonra fazla söylenecek birşeyin olmadığını söyledi.

Karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, "Başlangıçlar hep ters oluyor. Geçen yılda böyle olmuştu. 4-0 mağlup olduk. Fazla söylenecek birşey yok. Artık kalan maçlara bakmamız gerekiyor. Daha çok çalışacağız durumumuz yeterli değil. Yola devam" dedi.

Şota, takım olarak her zaman futbol oynamaya çalıştıklarını kaydetti.

Bir gazetecinin "Amrabat'a teklifler vardı. Sonra kadro dışı kaldı. Şu anda Afrika Kupası nedeniyle ülkesinin kampında son durum nedir" sorusuna genç hoca, "Amrabat'a anlamadık. Birisi birisini ister. Herşeyin bir doğru zamanı var. Şu anda kendisi Afrika Kupası nedeniyle ülkesinde. Bizimle 3.5 yıllık mukavelesi var" diye cevap verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz