Şota, Durumdan Memnun Değil

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Ligde aldığımız puanlardan dolayı mutlu değilim. Şuanki puanımız 45 olsaydı...

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Ligde aldığımız puanlardan dolayı mutlu değilim. Şuanki puanımız 45 olsaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalde Fenerbahçe ile yapacağı maçın Ankara'da oynanmasını değerlendiren Şota, "Fenerbahçe her yerde 50 bin kişiyi bulur. Ankara'nın bize daha yakın olması ile taraftarların maça gelmesi daha kolay olur. İnşallah güzel bir maç olacak" dedi.

Kendi sahasında oynayacağı son maçta Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Şota Arveladze, Eskişehirspor ile MKE Ankaragücü maçlarını çok önemsediklerini söyleyerek, "40 puanda kalmak istemiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kalan maçlardan mutlak galibiyet hedeflediklerini anlatan Şota, "Kulüp imajı ve statüsü adına kalan maçlardan kesinlikle galibiyet istiyoruz. Ben aldığım puanlardan mutlu değilim. Geçtiğimiz sezon 51 puan almıştık o durumdayken de mutlu değildik. Şimdi o puanları arıyoruz. Şu an puanımız 45 puan olsaydı durum çok farklı olacaktı ama şimdi hoca mutlu değil" şeklinde konuştu.

Bu yıl 50.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile yapacağı maçın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılmasına ilişkin yöneltilen soruya Şota, "İzmir'de olabilirdi ama Fenerbahçe her yerde 50 bin kişiyi bulur. Ankara bize daha yakın, bizim taraftar gelebilir. Yönetim otobüs hazırlıyor. İnşallah iyi bir maç olacak. Karşılaşmaya gelince biz Fenerbahçe'ye karşı her zaman iyi oynuyoruz. Ne kadar güçlü olduğunu da biliyoruz. İyi bir oyun sergileyeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: