Şota, hakemlere aleyhinde konuşmamak için toplantıya gelmemiş

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklama yapmamasının nedeni belli oldu. Şota’nın, hakem...

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklama yapmamasının nedeni belli oldu. Şota’nın, hakem hatalarına tepki gösterdiği ve bu hatalarla ilgili açıklama yaparak, hak mahrumiyeti cezası almama adına basın toplantı odasına gelmediği öğrenildi.
Kayserispor Kulübü’nden alınan bilgiye göre, Fenerbahçe maçı sonrasında Şota’nın maçla ilgili değerlendirme toplantısına oyuncularıyla çıkmamasının nedeni basın mensuplarına karşı olan bir tepkiden kaynaklanmadığını ifade edildi.
Şota’nın, maç sırasında hakemin verdiği hatalı kararlar, iki penaltı pozisyonu ile ilgili Kayserispor aleyhine karar vermesi, oyunun temposunun arttığı dönemlerde oyunu soğuttuğu için maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu’na büyük tepki gösterdiği öğrenildi.
Şota’nın, maçla ilgili yapacağı değerlendirmede bu konulara değinmek istemediği ama gelebilecek sorular karşısında da açıklama yapma ihtiyacı duyabileceği ifade edildi.
Şota’nın, hakem kararları ile ilgili yapacağı açıklamalardan sonra da hak mahrumiyeti cezası almak istemediği, bu nedenle açıklama yapmak istemediği belirtildi.
Fenerbahçe maçındaki hakem kararları ile ilgili olarak da Kayserispor Kulübü’nün internet sitesinde yazılı bir açıklama yaparak tepki göstereceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz