Southern Üniversite Heyeti, Vali Aydın'ı Ziyaret Etti

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, beraberinde ABD Louisina Eyaleti Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, beraberinde ABD Louisina Eyaleti Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Habib Muhammedi ile birlikte Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti. Vali Aydın'a nezaket ziyaretinde bulunan SİÜ Rektörü Erman üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. SİÜ'nin büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğini belirten Rektör Erman, öğrenci ve öğretim elaman değişim ön protokolü kapsamında Louisina Eyaleti Southern Üniversitesindeki öğretim görevlilerini misafir ettiklerini belirterek, "Her iki üniversite arasında imzalanacak protokol ile Siirt Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik bölümünde eğitim gören öğrenciler 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 1-2+2 eğitim ön protokolü ile 2 yıl ABD ve 2 yıl Türkiye'de okuma şansı sağlanarak, çift diplomalı olarak mezun olmalarını hedefliyoruz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın, Rektör Erman ve Southern Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Habib Muhammedi'ye çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, Southern Üniversitesi Türkiye sorumlusu Prof. Dr. Osman Kandara ile aynı üniversitenin bölüm başkanı Prof. Dr. İbrahim Kossavi'de yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: