Sow: 'Beşiktaş'tan gelen teklifi reddettim'

Senegalli yıldız transfer döneminde vatandaşı Demba Ba aracılığıyla Beşiktaş'tan teklif aldığını doğruladı. Moussa Sow “Onlara saygım var ama Fenerbahçe’yi çok seviyorum, başka yerde oynamam” dedi.

Sarı-lacivertli camianın çok sevdiği bir isim olan Moussa Sow'dan çarpıcı açıklamalar geldi. 30 yaşındaki forvet "Transfer döneminde Beşiktaş'tan teklif aldım. Temmuz'da Demba Ba beni aradı, bir yöneticinin görüşmek istediğini söyledi. Ben de ona 'Bunu taraftara yapamam. F.Bahçe'de yaşadığım onca şeyden sonra Türkiye'de başka takımda oynayamam. G.Saray ve Beşiktaş'a saygım var ama F.Bahçeliyim' cevabı verdim" ifadelerini kullandı. Sow, F.Bahçe'ye, başkan Aziz Yıldırım'a ve taraftara büyük sevgisi olduğunu belirterek böyle bir karar aldığını söyledi.

Reklam
Reklam

SEVGİM BAMBAŞKA

Moussa Sow, Fenerbahçe'ye olan sevgisini Al Ahli'de de gizlemediğini ifade etti ve şöyle konuştu: "F.Bahçe'den ayrılmıştım ama burayla bağlarım hiç kopmadı. F.Bahçe beni isteyince hiç düşünmedim ve dönüş kararı aldım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz

BÜYÜK LOKMALARIN ARASINA DÜŞTÜK

"Fenerbahçe ligde her zaman şampiyonluğu hedefler. Avrupa Ligi'nde büyük lokmaların arasına düştük. Yine de iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Türkiye Kupası'nı da almak istiyoruz. Yeni hocamız Advocaat tecrübesiyle bize çok şey katacaktır"