SOYAŞAD' Tan Şiir Dinletisi

Sorgun Yazarlar Şairler Aşıklar Kültür ve Araştırma Derneği (SOYAŞAD) Yozgat Şeker Fabrikası'nda şiir dinletisi programı düzenledi.

Sorgun Yazarlar Şairler Aşıklar Kültür ve Araştırma Derneği (SOYAŞAD) Yozgat Şeker Fabrikası'nda şiir dinletisi programı düzenledi.

Fabrika müdürü Ali Berber, program öncesi yaptığı konuşmada, Yozgat'tan yetişen ozan, şair ve yazarların Türk kültürüne önemli katkılar sağladığını ifade ederek, şiir dinletisine katkı sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Macit de "Şeker-İş Sendikası olarak yapılan her türlü kültürel faaliyete, her türlü kültür ve sanat etkinliğine destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

SOYADAŞ Başkanı Durali Doğan da, dernek olarak Yozgat kültürünü yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalıştıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından programa katılan şair ve ozanlar şiir okuyup Türküler söyledi.

Programın ardından şair ve yazarlar kitaplarını imzaladı

Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: