Soyguncu, Maskesi Düşünce Çareyi Kaçmakta Buldu

Maltepe'de, bir büfeyi soymaya çalışan 2 kişi, market sahibinin maskelerini çıkarması üzerine olay yerinden kaçtı....

Maltepe'de, bir büfeyi soymaya çalışan 2 kişi, market sahibinin maskelerini çıkarması üzerine olay yerinden kaçtı. Soygun girişimi iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Cevizli Mahallesi Nevin Sokak’taki Önder Tabakçı'ya ait büfeye gelen 2 kişi, tabanca ile büfe sahibini tehdit etti. Kapanmak üzere olan büfenin önünde Önder Tabakçı ile soyguncular arasında tartışma yaşandı. Yaşanan arbede sırasında Önder Tabakçı, ani bir hareketle soygunculardan birinin maskesini çıkardı. Bir anda neye uğradığını şaşıran soyguncular, büfecinin ani hareketi üzerine panikleyerek olay yerinden kaçtı. Büfe önünde yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Reklam
Reklam

Yaşadıklarını anlatan tabakçı, kapatma hazırlığı içinde olduğu sırada aniden önüne çıkan maskeli ve silahlı iki kişinin kendisini zorla marketin içine sokmaya çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: “içeriye girseydim daha kötü şeylerin olacağını biliyordum bu nedenle şahıslara direndim. Bir ara birinin maskesini çıkartmayı başardım, bunun üzerine şahıslar panikleyerek kaçtılar” dedi. Tabakçı boğuşma sırasında zanlılardan birinin kendisine ateş ettiğini ancak merminin şans eseri pantolonunu delip geçtiğini söyledi.

Büfe sahibinin ifadesi ve kamera kayıtlarından alınan eşkal doğrultusunda, polis zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: