Soyguncular, Sokak Eylemlerine Katılmış!

Adana'da camını levye ile kırdıkları kuyumcudan 23 bin lira değerinde altın alıp kaçan 3 gaspçının...

Adana'da camını levye ile kırdıkları kuyumcudan 23 bin lira değerinde altın alıp kaçan 3 gaspçının bölücü terör örgütü PKK’nın Sokak eylemlerine katıldıkları ortaya çıktı. Polisin gözaltına aldığı 3 gaspçı, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanırken altınları satmak istediği ileri sürülen bir genç ise serbest kaldı.

Merkez Yüreğir ilçesi Çukurova caddesindeki bir kuyumcu, gündüz saatlerinde vitrin camı levye ile kırılarak 3 kişi tarafından soyulmuştu. Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, yaklaşık 23 bin lira değerindeki altınları çalarak kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Polis, soygunu bölücü terör örgütünce düzenlenen sokak eylemlerine de katıldıkları belirlenen örgüt adına propaganda yapmaktan poliste kayıtları olan 19 yaşındaki Baran Ş., Mahsun B ile Maaruf Y.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Polis, bu kişileri adreslerine düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakaladı.

Reklam
Reklam

Bu arada, soygundan sonra çalınan altınları Ceyhan ilçesinde bir kuyumcuya sattığı belirlenen Bayram B. (27) de yakalandı. "Nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla adli mercilere sevk edilen Baran Ş., Mahsun B., ve Maaruf Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bayram B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz