Söz 24. bölüm fragmanı izle: Bu bayrak aşağı inerse kahroluruz! İşte nefes kesen sahneler...

Söz 24. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin heyecanla izlediği fragman, yeni bölümde Tim'i çok zor bir görevi beklediğini gösteriyor. Söz son bölümde Tim, çok özel ve gizli bir görevle sınırdışı bir operasyon yapmış ve Agah'ı ele geçirmişti. Fakat Çolak'ı ellerinde kaçırmışlardı. Söz yeni bölümde ise ekip, Agah'ı canlı olarak Türkiye sınırlarına geçirmek ve adalete teslim etmek için çok zor bir göreve giriyor. İşte heyecanlı, aksiyon sahneleri ile Söz 24. yeni bölüm fragmanı...

Söz 24. bölüm fragmanı merak uyandırdı. Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Söz son bölümde Agah'ın ele geçirildiği operasyon nefesleri kesmişti. Yavuz Üsteğmen ve ekibi, sınırdışında çok zor bir göreve girmişler ve gizli toplantı yapan Agah'ın ele geçirmişlerdi. Fakat son anda ayrılan tehlikeli ikiliden Çolak kaçmayı başardı. Ekibin işi şimdi daha zor. Agah'ın kimselere görünmeden Türkiye'ye sokulması lazım. Çünü yapılan operasyon sınırdığı bir operasyon. Kimselerin duymaması gerekiyor.

Söz yeni bölümde Yavuz Üsteğmen ekibiyle birlikte Agah'ı Türkiye'ye götürmek için yola çıkıyorlar fakat Çolak bunu engelllemek için herşeyi yapıyor. Tim, yanlarında Agah ile birlikte bir Türk büyükelçiğine sığınıyor. Ama dışarıda ise onları durdurmak için bekleyen Çolak ve teröristler tarafından kuşatılmış durumda. Yavuz Üsteğmen " Burası vatan toprağı beyler. Bu bayrak aşağı inerse kahroluruz. O namussuzlar kapıdan içeriye adımlarını dahi atarlarsa mahvoluruz. Şimdi bana söz verin. Burada sağsalim çıkacağız. Ve Agah denilen teröristi Türk adaletine teslim edeceğiz." Buna karşılık ekip teker teker "Söz" veriyor. İşte Söz 24. bölüm fragmanı...

Reklam
Reklam

SÖZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Bataklıktaki köylüleri çıkarmak için canları pahasına mücadele eden Tim için tehlike henüz geçmiş değildir. Hiç beklemedikleri bir anda ölümün eşiğine geleceklerdir.

Tetikçi ile baş başa kalan Bahar ise ondan kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Yavuz’u da bu durumdan haberdar etmesi ile Tim ve Tetikçi karşı karşıya gelir. Yavuz ise Tetikçinin kendisi ile ilgili büyük bir sırrı sakladığından habersizdir.

Bir türlü haber alınamayan Hafız, herkesten habersiz, uzun bir yolculuğa çıkarken, Erdem’e gelen bir istihbarat ile Tim, sınır ötesindeki büyük bir operasyon için hazırlıklara başlar.

Büyük planın en önemli iki ismi Agâh ve Çolak sözde yeni devletin yol haritasını çıkarmak üzere yabancı güçlerle bir araya gelir. Yavuz önderliğindeki Tim toplantı yerini bulabilecek midir?