Söz 26. son bölüm izle: Operasyonu tehlikeye atan sahne!(Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 26. bölümü izleyici ekran başına kilitledi. Star TV'de ekrana gelen ve heyecanla izlenen disiz Söz son bölümde ekip, Çolak'ın son hain planlarını engellemek için operasyona katılıyor. Yavuz Üsteğmen'in komutasında devam eden operasyon sırasında dürbüne takılan bir görüntü herşeyi tehlikeye sokacak gözüküyor. Peki Yavuz'u şok eden görüntüde ne vardı? Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz 26. son bölümde yaşananlar...

Söz 26. son bölümü heyecanlı sahneleriyle soluk soluğa izlendi. Star TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen ve Özel Kuvvet Timi'nin hikayesini konu alan Söz dizisi son bölümde ekip, Çolak'ın yeni hain planını bozmak için yola koyulur. Adım adım yaptıklarını izleyen Tim, bombalanacak yerin kordinatlarını merkeze bildiriyor. Lazerle yer bildirimi yapılan yere doğru F16 uçakları hızlıca gitmektedir. Fakat Yavuz Üsteğmen'in dürbünden gözetlediği yerde gözüne birisi takılır. Kendi arabasıyla teröristlere yiyecek getiren birisinin yanında olan küçük kız tanıdıktır. O sırada F16 pilotunun eli tetikte ve son saniyeleri saymaktadır. Bu sahne sonrasında Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak etmeye başladı. Söz 26. son bölümü sansürsüz olarak aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Söz 26. son bölümü izlemek için tıklayınız

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylem, Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getiriyor...Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir.

Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir.

Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.

SÖZ GENEL HİKAYE VE OYUNCULAR

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesini konu alan ‘Söz’ dizisi Star TV ekranlarında her pazartesi akşamı seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Reklam
Reklam

Vatanın Her Karış Toprağı İçin

“Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken ‘Söz’ dizisinin 2. tanıtımında komutanları dağlık bir arazideki hedefleri kontrol eden ve çatışan askerlere hitap ediyor. Edirne'den Kars'a kadar vatanın her karış toprağı için savaştıklarının hatırlatıldığı askerlere onların bu kahramanlıkları sayesinde halkın rahat ve güven içerisinde uyuduğu söyleniyor. Komutanın hitabı; askerlik mesleğinin kısa bir özeti gibi tüm tanıtıma işleniyor.

Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar

Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

Reklam
Reklam

On İki Kahraman Asker

Kıdemli Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler. Zekası ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan Kıdemli Üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş canlandırıyor.