Söz 31. yeni bölüm fragmanı izle: Yavuz, babası Agah ile yüzleşiyor "Sen Korhan Paşa'yı öldürdün!"

Söz 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelen Söz son bölüm final sahnesi ile geceye damgasını vurdu. Ekran başında izleyenler ile birlikte Yavuz büyük bir şok yaşadı. Tam İstanbul'a gitmek için herşeyi arkasında bırakarak yola çıkan Yavuz'un yolu kesilmiş ve acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalmıştı: Agah, aslında Türk ajanıydı! Söz yeni bölüm fragmanında Yavuz, Agah ile yüzleşiyor ve can alıcı soruyu soruyor "Sen Korhan Paşa'yı öldürdün!" İşte Söz 31. yeni bölüm fragmanı.

Söz 31. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyordu. Star TV'de yayınlanan Söz son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Özel Kuvvetler'den bir Tim'in kahramanlık hikayelerinin anlatıldığı Söz son bölümde Yavuz, Agah'ın gerçek kimliğini öğrenerek bir kez daha şok oluyor. Aslında Agah'ın teröristlerin içine sızması için gönderilen bir Türk ajan olduğu ortaya çıkması ile birlikte Yavuz ile birlikte izleyiciler de şaşkınlık yaşadılar. Söz son bölüm final sahnesi sonrasında yeni bölüm fragmanı merak ediliyordu. Aynı zamanda Yavuz bu durumda ne yapacak diye düşünülüyordu. İşte Yavuz ile Agah'ın yüzleştiği Söz 31. yeni bölüm fragmanı...

SÖZ 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Star TV'de her pazartesi akşamı ekrana gelen Söz dizisi, son bölümdeki final sahnesi ile adından söz ettirmeyi başardı. Söz son bölümde başarılı bir operasyon yapan Tim, hala komutanları olarak gördükleri Yavuz'u düştüğü hapishaneden çıkarmayı başardılar. Fakat Yavuz herşeyini kaybetmiştir. Babası olduğunu söyleyen Agah, bir numaralı terörist çıkar. Çok sevdiği üniformasından ayrılmak zorunda kalmıştır. Elinde hiç birşeyin kalmadığını hisseden Yavuz İstanbul'a dönmeye karar verir. Fakat Bahar ile bu konuda ayrıma düşerler. Ve Yavuz, Bahar'ı da kaybeder.

Sonrasında havaalanına gitmek için yola çıkan Yavuz'un bindiği taksinin önü kesilir. Önünü kesenler ise MİT ajanlarıdır ve Yavuz'u emir aldıkları yere götürmek istemektedirler. Yavuz'u ise gittiği yerde şok bir gerçek beklemektedir. Az sonra bulunduğu odaya komutanı Albay Nihat ve bir üst rütbeli girer. Bu komutanın anlattıkları ile Yavuz hayatının şokunu yaşar. Çünkü Agah, aslında bir Türk ajanıdır. Görevi, içimize sızmak isteyenlerin içine sızmak ve gerekli bilgileri toplamaktır. Ve Agah, bu görev için annesini ve oğlunu terketmek zorunda kalmıştır. Ve onda içeriye Agah girer. Agah'ın gerçek ismi ise Hamit Karasu'dur.

Söz 31. yeni bölüm fragmanı ise bu sahne ile başlıyor. Yavuz ile Agah, yüzleşmeye başlıyor. Agah, geçmişe dair birçok anektdotu Yavuz'a anlatır. Yeni bölüm ilk sahnesinde herşeyi anlatacağını söyleyen Agah ile Yavuz arasında yüzleşme başlar. Fakat herşeye rağmen Yavuz'un aklındaki şüpheler gitmemiştir. ve Agah'a sorduğu şu soru ile bunu dile getirir "Ama sen Korhan Paşa'yı öldürdün, askerlerimizi öldürdün!". İşte Söz 31. yeni bölüm fragmanı...

SÖZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Karabayır’ı vurmak üzere havada olan füzeyi durdurmanın tek yolu Agah’taki kodlardır. Agah’ın ise kodları karşılıksız vermeye niyeti yoktur. Bu pazarlık sonunda Agah’ı öldüren Yavuz bambaşka bir yola sürüklenecektir.

Füze tehlikesini bertaraf eden Tim Yavuz’un Agah’ı öldürdüğü için tutuklandığını öğrenince komutanlarını arkada bırakmamak için Erdem önderliğinde amansız bir mücadeleye girişecektir. Yavuz ise tutulduğu hapishanede ölümle burun burunadır.

Tim tarafından darbe üstüne darbe yiyen Çolak kendine maddi kaynak sağlamak ve sözde masumiyetini kanıtlamak için Yabancı Büyükelçiyle birlikte yeni planlar yapar. Bu plan Tim’in Çolak’la ve beraberindeki terörle olan mücadelesini başka bir boyuta sürükleyecektir. Çolak giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır.

Karabayır’a dönen Yavuz artık asker değildir. Agah’ın ölümü ve Yavuz’un tek başına giriştiği bu eylem askerliğinin de sonu olur. Ama bu durum, Yavuz için yeni bir başlangıç olacaktır…

SÖZ 31. YENİ BÖLÜM İLK SAHNESİ "ŞAKA MI BU?"