Söz son bölüm izle: 11.bölümde Büyük harekat başladı!

Söz son bölüm izleyicilerine nefes kesen sahneler sundu! Söz dizisinin 11. son bölümünde Kurtdereli'nin ölümünün ardından TSK büyük bir harekata imza atmak üzere. Son bölümde Çolak, tim tarafından yakalanmak üzere fakat bu durum tim'dekilerin yaşantılarını da etkiledi. İşte Söz son bölüm incelemesi ve son bölüm izleme linki...

Söz son bölümde Yavuz ve tim arasında, hem de köşe bucak kovalama başladı. Soluk soluğa süren ilginç takip sırasında Geveze ağır yaralandı ve acilen hastaneye kaldırılması zorunlu olarak görüldü. Söz son bölümde ayrıca Yavuz Çolak'ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır.

Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak'ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzere.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

Söz son bölümünde Çolak'ın yakalanması an meselesi ve sonuç olarak dizinin son bölümlerinde Çolak'ın sonunun geldiği zaten belli oluyordu. Görünüşe göre Çolak'ın yerini bir başkası alacak ve diziye yeni konular ve yeni ilişkiler katılacak.

SÖZ SON BÖLÜMLERDE NELER OLDU, NELER BİTTİ?

  1. bölümde Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak'ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır.

Söz dizisinde, Avcı'nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen öldü

Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz'un timi ilk defa bir askerini kaybetti.

Anahtar Kelimeler: