Söz Sultanları Projesi’Nin Ilk Gösterimi Burdur’Da Yapıldı

Mesut MADAN/BURDUR, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk- İslam dünyasında isim yapmış büyük devlet adamlarını ve edebi şahsiyetlerini yakından tanıtmak amacıyla

Mesut MADAN/BURDUR, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk- İslam dünyasında isim yapmış büyük devlet adamlarını ve edebi şahsiyetlerini yakından tanıtmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Söz Sultanları Projesi’nin ilk gösterimi Burdur’da Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı ile gerçekleştirildi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Program sonunda Vali Hasan Kürklü, Orhan Çakmak’a plaket vererek teşekkür etti. Mehmet Akif Ersoy’un ilk Meclis'te Burdur’u temsil ettiğini, bu açıdan da çok kıymetli olduğunu söyleyen Vali Kürklü, “Mehmet Akif’in ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ duasına katılmamak elde değil. ‘Amin’ diyelim ama bunun için bir şartımız vardır. Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. Onun için sevgili gençler sizlere çok büyük görevler düşüyor. Kendinizi çok iyi yetiştireceksiniz. İnşallah ülkemiz sizlerle daha da güzelleşecek, daha da büyüyecek, daha da güçlenecek” dedi.
Söz Sultanları Projesi’nin ikinci gösterimi, 3 Mayıs’ta Fatih Sultan Mehmet’i anma programı çerçevesinde Edirne’de gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: