Sözcü'ye Bir Tekzip Daha

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hakkında yaptığı haberler nedeniyle daha önce de tekzip yayınlamak zorunda kalan Sözcü...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hakkında yaptığı haberler nedeniyle daha önce de tekzip yayınlamak zorunda kalan Sözcü Gazetesi, bir tekzip de 'Kılıçdaroğlu Sucuğu Dediler Kandırdılar' haberi için yayınladı.

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ''Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminat paralarını halka sucuk olarak dağıtmasını hazmedemeyen ve olayı (Kılıçdaroğlu Sucuğu Dediler Kandırdılar) başlığı ile çarpıtarak veren Sözcü Gazetesi, sucuk paralarını Başkan Özhaseki'nin cebinden ödediğini iddia etmişti. Gazetenin gerçeği çarpıtarak verdiği bu haber nedeniyle mahkemeye yapılan tekzip başvurusu kabul gördü ve Sözcü Gazetesi, 16 Şubat 2013 Cumartesi günü bir tekzip metni yayınladı. Metinde özetle, Başkan Özhaseki'nin halka dağıttığı sucukların parasının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kazanılan tazminatlarla ödendiği ifade edilmiş olurken, Sözcü Gazetesi'nin yalan haber yazdığı bir kez daha tescillenmiş oldu'' denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz