Sözen ve Gündüz’den PKK’ya tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, terör örgütü PKK’ya sert tepki gösterdi.Sözen ve Gündüz, yaptıkları ortak açıklamada, 8 askerin şehit düştüğü, 1 askerin de yaralandığı hain saldırıya gerçekleştiren insanlık düşmanı terör örgütü PKK’yı ve işbirlikçilerini bir kez lanetlediklerini belirtti.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, terör örgütü PKK’ya sert tepki gösterdi.
Sözen ve Gündüz, yaptıkları ortak açıklamada, 8 askerin şehit düştüğü, 1 askerin de yaralandığı hain saldırıya gerçekleştiren insanlık düşmanı terör örgütü PKK’yı ve işbirlikçilerini bir kez lanetlediklerini belirtti. Açıklamada, “Bu olayda sadece 8 askerimizin ocağına ateş düşürmemiş vatanını milletini bayrağını seven bütün sağduyulu o vatansever Türk halkının yüreğini dağlamıştır. PKK terör örgütü bu hain ve alçak saldırıları yaparak milletimizin bu Zor günlerde moralini ve motivasyonunu bozma gayesi gütmektedir. Bu olay ve bundan sonra yapılacak alçak hain terör saldırıları asla moralimizi ve motivasyonumuzu bozmayacak aksine bizim birbirimize kenetlenmemizi sağlayacaktır. Milletimiz geçmişten bu yana bu tür zor saldırılar karşısında hep birlik beraberlik ve dayanışma örnekleri sergilemiş şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine sahip çıkmış onların acılarını yüreğinde paylaşmıştır. Devlet olarak millet olarak inşallah bu zor zamanları geride bırakacak hep beraber bu hain alçak terör belasından kurtulmuş olacağız. Bunun tek yolu birliğimizden beraberliğimizden geçecektir” denildi.
Son zamanlarda hiç beklemedikleri kadar büyük darbeler yiyen yok olma ile karşı karşıya kalan hain PKK terör örgütünün son çırpınışlarını yaşadığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Artık hiçbir güç PKK terör örgütünün dağılmasına engel olamayacaktır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak en kısa sürede intikamları çok ağır bir şekilde misliyle ödetilecektir. Eskiden bir nebze olsun PKK terör örgütü ne destek veren bölge halkı da uyanmış artık hiç kimse PKK terör örgütüne destek vermemektedir. Bu olay sonrası bugün Batmandaki bütün sivil toplum örgütleri birliğimizin beraberliğimizin kardeşliğimizin şehitlerimize ve gazilerimize sahip çıkmanın bir ifadesi olarak teröre karşı top yekun tepkilerini dile getireceklerdir. Bölge halkının bu tutumu PKK’ya karşı açık ve net bir şekilde tavır takınması PKK terör örgütünün bitişinin bir ifadesi anlamını taşımaktadır. Allah’ın izni ile PKK terör örgütü artık son günlerini yaşamaktadır. Sayıları çok az olan örgüt mensupları ya gittikleri yanlış yoldan dönüp gelip devletimize teslim olacaklar ya da hazin sonla karşılaşıp yok olup gideceklerdir. PKK terör örgütünün bir daha toparlanması ayağa kalkması güvenlik güçlerimize karşı mücadele etmesi imkansız hale gelmiştir. Bu vesilelerle Şehitlerine gazilerine sahip çıkan başta Batman halkı bölge halkı olmak üzere bütün milletimize şehit aileler ve gaziler olarak teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz