Sözkesen’den ‘istifa’ Tezahüratlarına Tepki

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, Ünyespor’un zor şartlardan geçtiğini ve güzel günlerin yakın olduğunu belirterek,...

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, Ünyespor’un zor şartlardan geçtiğini ve güzel günlerin yakın olduğunu belirterek, engellemeye çalışanların oyununa gelmeyeceklerini söyledi.

Ünyespor’un sahasında Bozyükspor ile golsüz berabere kaldığı müsabakada bir grup taraftarın kendisinin istifa etmesi yönünde tezahürat yapmasının Ünyespor takımına zarar verdiğini ve bu oyuna gelmeyeceklerini belirten Murat Sözkesen, “Ünyespor’un sezon başından beri hiçbir zaman normal bir süreci olmadı. 1 puanın çok değerli olduğunu kimse unutmasın. Kendi sahamızda oynuyoruz, yenebileceğimiz bir takımdı, yenebilmek içinde her şeyi yaptık. Sorun bu değil. Ünyespor zor şartlardan geçerek çok güzel günlere gelecektir. Bunun temelleri atılıyor. Engellemeye çalışanlar tribüne gelip maç izlemeyecekler. Bu iş bu kadar basit” dedi.

Reklam
Reklam

Bazı taraftarların Ünyespor’a zarar verdiğini ve takımı negatif yönde etkilediğini belirten Sözkesen, “Sahayı ve tribündeki şartları gördünüz. Biz deplasmanda oynadığımız maçta daha fazla ilgi görüyoruz. Bir iki kişinin çıkar menfaati Ünyespor’a zarar veriyor. Biz koltuk sevdalısı insanlar değiliz. Kaldığımız sürece Ünyespor’a menfaatimiz olduğu için buradayız, zarar verdiğimizi görürsek kendimiz bırakırız. Onlar Ünyespor taraftarı değil, biz de bunları taraftar diye içeri alıyoruz. Takımı negatif yönde etkileyen bir seyirci topluluğu 15 tane insanın Ünyespor’a verdiği zarardan bahsetmek lazım” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz