'Sözler' İskilip'te Beğeniyle Izlendi

Çorum İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) tarafından organize edilen 'Sözler' isimli tiyatro İskilip’te sahnelendi. Genel...

Çorum İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) tarafından organize edilen 'Sözler' isimli tiyatro İskilip’te sahnelendi.

Genel sanat yönetmenliğinin Burak Tarık’ın yaptığı Sözler isimli tiyatro oyununu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, İSKİAD Başkanı Necati Tatar, Açelya Derneği Başkanı Semiha Ergün, ÇESDER İskilip Şubesi Başkanı Yusuf Ahirzaman, dair amirleri ve vatandaşlar izledi. Sözler isimli oyunda bir insanın ruh aynasındaki çatlaklıkların farkına varması ve kendisiyle, nefsiyle olan mücadelesi anlatılıyor.

Reklam
Reklam

Sözler isimli tiyatronun genel müdürü Vural Arısoy tiyatronun ortaya çıkmasıyla ilgili bir konuşma yaptı.
Arısoy, "Biz bu risaleyi ne şekilde insanlara sevdirip insanlar arasında bir merak uyandırabiliriz diye düşündük. Herkes bununla ilgili kendi açısından bir şeyler yapıyordu. Biz de tiyatro sanatçısı olarak risaleyi perdeye taşımaya karar verdik.’’ dedi.

Arısoy, 22 Mart'ta Başbakan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in de katılımıyla Avukat Bekir Berk’in hayatının anlatıldığı ‘Müdafa’ isimli tiyatronun galasının yapılacağını ifade etti.

Oyunu izleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Selvi oyunu beğendiğini ifade ederek, ilçede sahnelenmesinde katkısı olan İSKİAD yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: