Sözleşmeli Personelden Yıldırım Belediye Başkanı Keskin'e Ziyaret

Yıldırım Belediyesi'nde görevli bir grup sözleşmeli personel, Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yıldırım Belediyesi'nde görevli bir grup sözleşmeli personel, Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yıldırım Belediyesi'nde görev yapan sözleşmeli personeller, hükümet ve sendikalar arasında imzalanan toplu sözleşme gereği 1 Temmuz 2012'den itibaren geçerli olan yemek yardımını, bu ay uygulamaya geçiren Özgen Keskin'i ziyaret etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin her zaman personelinin yanında olduğunu belirtti. Tüm personeli çok sevdiğini dile getiren Keskin, "9 yılda güzel bir aile olduk. Önemli olan ayniyet duygusu içinde, Yıldırımlılara en güzel hizmeti, en kısa sürede sunmak. Benim sizlerden tek beklentim, işinizi doğru yapıp, güler yüzle vatandaşımızın işlemlerini yapmanız. Elbette hak ettiğinizi yasalar çerçevesinde sizlere vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldırım Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Aytekin Taşkan ise Keskin'in personelinin lehine olacak her protokolü gönül rahatlığıyla imzaladığını ifade etti.

Konuşmaların ardından personeller tarafından Başkan Keskin'e çiçek takdim etti.

Muhabir: Bursa / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: