Sp Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi`den Kutlu Doğum Açıklaması

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Vakitçi...

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Vakitçi mesajında, "O en büyük örnek ve önderdir” dedi.

Bir Fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olan sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir diyen SP Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi: “Bütün insanların Dünya ve ahret saadetlerinin göstericisi olarak Allah en büyük rahmetini kutlu doğumla insanlara lütfetmiştir. Efendimiz a.s sadece Müslümanlara değil, bütün insanlara değil, bütün alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimizi anmak ve anlamak hepimizin boynunun borcudur. Çünkü o en büyük örnek ve önderdir. Beşikten mezara ebedi rehberimizdir. O, karanlığa karşı adeta bir şafak gibi doğmuştur. Onun gelişi zulmün yaygınlaştığı, isyanların derinleştiği, ahlaki çöküşlerin toplumları sarstığı döneme denk gelmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Vakitçi: “İşte böylesine geri bir topluluğun içerisinde geldiği halde En büyük ilerililikleri en büyük aydınlıkları En büyük nuru orta yere koyan efendimizin doğuşu insanlık tarihinin en mühim olayıdır. Bugün yine benzer bir dönemi yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz maddi ve manevi bunalımlardan kurtulmanın tek yolu Hz. Peygamberin telkin, teşvik, tebliğ ve temsil ettiği dini yaşamaktan geçiyor. İnsanlık onun getirdiği ilahi değerlere sahip çıktığı sürece saadet ve huzur bulacaktır. Bütün zamanlarda onu anmalı, yaşamalı ve yaşatmalıyız. Tüm zamanların bütün coğrafyaların onun güzelliklerine ihtiyacı var. Onun söylemleriyle bezenmeye, onun eylemleriyle yaşamaya ihtiyacı var. Kan ve Gözyaşlarının dinmediği dünyanın onun sevgi deryasında yıkanıp arınmaya çok ama çok ihtiyacı var. Cenab-ı Allah Bizi onun yolundan izinden şefaatinden ayırmasın. Bu kutlu haftada Cenab-ı Allahtan efendimizin en çok memnun olduğu ümmetinden olmamızı bize nasip etmesini diliyorum. Tüm milletimizin ve İslam aleminin kutlu doğum haftasını kutluyor, bu anlamlı haftada gerçekleştirilecek etkinliklerin ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: