Sp Düzce İl Divan Toplantısı Yapıldı

SP Düzce İl Başkanı Selim Gökdemir, "Her seferinde yüzde 60 oy alan iktidar Düzce'yi çantada...

SP Düzce İl Başkanı Selim Gökdemir, "Her seferinde yüzde 60 oy alan iktidar Düzce'yi çantada keklik görerek yatırım yapmıyor" iddiasında bulundu.

Saadet Partisi (SP) Düzce İl teşkilatı Nisan ayı İl Divan toplantısı yapıldı. Divan toplantısına il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde başkanları, köy ve mahalle temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Kırşehir İl Başkanı Ömer Uzun'unda hazır bulunduğu il divan toplantısı öncesi Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kur'an-ı Kerim okundu.

İl Başkanı Gökdemir, AK Parti'nin Düzce'de her seçimde yüzde altmışın üzerinde oy aldığını belirterek "Ancak aldığı oy yüksekliğine rağmen AK Parti Düzce'yi yatırımda en geri iller arasında bırakmıştır. Düzce iktidara oy vermede ilk sıralarda yatırımda son sıralarda. Çünkü iktidar Düzce'yi çantada keklik görüyor, boş ver yatırımı, 'nasıl olsa oy veriyorlar' diyor. Bundan sonra böyle olmayacak. Gece gündüz il, ilçe teşkilatlarıyla çalışarak bu gerçekleri Düzce halkına anlatacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: