Sp Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın Çorlu`ya Geldi

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel başkanı Fatih Aydın Çorlu’ya geldi.Çorlu Gençlik Kollarının davetlisi olarak...

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel başkanı Fatih Aydın Çorlu’ya geldi.

Çorlu Gençlik Kollarının davetlisi olarak Çorluya gelen Fatih Aydın Saadet Partili gençlerle kahvaltıda buluştu.

Düzenlenen kahvaltıda ev konuşan Saadet Partisi Çorlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ekrem, tüm katılımcılara teşekkür etti. Davetimizi kırmayarak Çorlu`ya gelmesi sebebiyle Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum diyen Ekrem: “Herkesin uyuduğu bir vakit bu soğukta ayakta, genç, dinç bir teşkilat olarak başkanımızın huzurundayız. Tabi ki eksikliklerimiz var. Onları da en kısa sürede tamamlayarak Saadet Partimizin Çorlu Gençlik Kolları olarak yolumuza devam edeceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Saadet Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Ensar Öztürk ise böyle bir organizasyon dolayısıyla Çorlu Teşkilatımıza bizleri onurlandırması sebebiyle de Gençlik Kolları Genel başkanımız Fatih Aydın`a teşekkür ediyoruz” dedi.

Trakyanın kalbindeki Çorlumuza davetinizden dolayı Gençlik Kollarımıza ve teşrifleriniz için sizlere teşekkür ederim diyen SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın da konuşmasında: “Bakınız herkes faize bulaşmış durumda. Allahu Teala ayeti kerimesinde ‘faize kim bulaşırsa bana savaş açmış olur’ buyuruyor. Ama şu an bizim okullarımızda matematik derslerinde çocuklarımıza faiz problemleri çözdürülerek o küçücük dimağlara faiz yavaş yavaş işleniyor. Merhum Erbakan Hocamız ‘şu üç çiviyi beyninize çakın, işte ozaman çalışmalar amaç hasıl olacaktır, bir, İslamsız saadet olmaz çivisi.

Sen mutlumu olmak istiyorsun? Huzurlumu olmak istiyorsun? Gerçek kalıcı mutluluk istiyorsan O zaman İslamı tüm benliğine idrak ettirmen lazım. Maraş nasıl kahraman oldu. Düne kadar biz Çanakkale’de neyin mücadelesini verdik. Kurtuluş savaşımızda zaferlerimiz İslamla olmuştur İslamla. ABD ile AB ile değil. İkincisi Şuurlu Müslüman çivisi. Yaptığı her işi amacına uygun yapmaktır. Buzdolabında çamaşır yıkanabilirmi? Fırında çamaşır kurutulur mu? Onun için yaratılış maksadımız ne ise o doğrultuda yaşamak ve yaşatmak lazım. Eğer şuurlu olmazsan faiz batağında boğuşurken bir yandan da birbirine füze atarsın. Aynı kabeye dönmüş namaz kılarken bir birine mermi yağdırırsın. Onun için İslam Birliğini tesis etmemiz şarttır. Üç, cihad çivisi. Son nefesine kadar Hak yolda mücadeleye devam etmektir. Bu mücadele ruhunu ve heyecanını sizlerde görüyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Bizim sizlerle buluşmamıza vesile olan Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ekreme teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: