Sp Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç:

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Müslümanların 25 yıldır Ramazanı ağız tadıyla idrak...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Müslümanların 25 yıldır Ramazanı ağız tadıyla idrak edemediğini söyledi.

Kütahya'da açıklamalarda bulunan Kılıç, Kuzey Irak'ta ve Kuzey Suriye'de Kürt devleti kurulduğunu ileri sürdü. Hükümetin dış politika alanındaki uygulamalarının başarısızlıkla sonuçlandığını öne süren Kılıç, komşularla sıfır sorun ilkesi neticesinde sıfır komşu gerçeğiyle karşı karşıya kalındığını kaydetti. Kılıç, "10 senedir kırmızı çizgiler bir bir çiğneniyor. Türkiye’nin çevresinde kritik gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelere karşı hükümet hangi tedbirleri alıyor. Daha İsrail’den, vurulan gemisinin ve öldürülen insanlarının hesabını bile soramayan bir hükümetten ne beklenebilir ki?" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: