Sp Genel Başkanı Kamalak Karaman’da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Milli Görüş sisteminin batı sistemiyle mukayese edilemeyecek kadar...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Milli Görüş sisteminin batı sistemiyle mukayese edilemeyecek kadar üstün olduğunu söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nin Karaman’da düzenlediği teşkilat içi eğitim toplantısına Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da katıldı. Anadolu Gençlik Derneği üyelerinin "Mücahit Kamalak" sloganları ile karşıladığı Kamalak, burada yaptığı konuşmada salondakilere seslenerek, "Milli Görüş'ün ne olduğunu mutlaka bilmeniz lazım" dedi. "Bizim sistemimizin geldiği noktaya henüz batı alemi erişemedi" diyen Kamalak, "Bizim birtakım gafiller ise tam 54 yıldan bu yana batı birliği Avrupa Birliği diye didinip çırpınıyorlar. Başbakanımız başbakanlığının 10. yılında batı alemine sitem ediyor. Bizi 54 yıldır kapınızda bekletiyorsunuz diye. Milli Görüş 40 yıldan bu yana diyor ki batıdan hayır gelmez, girseniz ne olacak. Çünkü bizim sistemimiz Milli Görüş sistemi batı sistemiyle mukayese edilemeyecek kadar üstündür" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İki gündür devam eden toplantıya, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asıltürk, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkan Yardımcısı Baki Öztürk ile Türkiye’nin 81 ilinden gelen Anadolu Gençlik Derneği üyeleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: