Sp İzmir İl Divan Toplantısına Sp Genel Başkan Danışmanı Fatih Erbakan Da Katıldı

Saadet Partisi (SP) İzmir İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Danışmanı ve İzmir İl Sorumlusu...

Saadet Partisi (SP) İzmir İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Danışmanı ve İzmir İl Sorumlusu Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen il divan toplantısına Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, İzmir İl Başkanı Avukat Bayram Sakartepe, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda ilçe başkanları, yapılan ve hedeflenen faaliyetler hakkında bilgi verdi. İzmir İl Başkanı Sakartepe ise yaptığı konuşmada, Filistin’de büyük bir zulüm yapıldığını, insanların katledildiğini belirterek, “Sadece Filistin’de değil, Suriye’deki kardeşlerimize ve dünyanın her tarafında zulme uğramış bütün Müslümanlara zaferleri için dua ediyor ve Siyonist katliamı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

SP Genel Başkan Danışmanı Erbakan ise, "Dünya Siyonizmi’nin sömürge ve kölelik sisteminin bütün hızıyla ülkemizde de sürdürüldüğüne şahit oluyoruz" diye konuştu. "Gazetelerde, televizyonlarda gayet açık bir şekilde görüyoruz. Vatandaşın ilacından bile keserek, nereden ne para toplayabiliriz, vatandaştan ne alabiliriz onun hesabını yapan bir hükümetle karşı karşıyayız" diyerek hükümeti de eleştiren Erbakan, şöyle konuştu:

“Maliye Bakanlığı bu sene geçen seneye oranla 10 milyar TL fazla vergi toplayacaklarını açıklıyor. Zaten dünyanın en acımasız vergilerini topluyorlardı. Sadece vergilerle değil zamlarla da bu millet eziliyor. Her zaman ifade ediyoruz, 54. Erbakan Hükümeti’nin büyük şampiyonlukları var diye. Fakat bu hükümetin de dünya şampiyonlukları var. Sadece Erbakan Hükümeti’nin şampiyonlukları yok. Bunların dünya şampiyonlukları da benzin mazot fiyatındaki dünya şampiyonluğu. Dünyanın en pahalı benzinini, mazotunu bize veriyorlar, bunların da yüzde 75’ini vergi olarak geri alıyorlar. Bununla da yetinmeyip elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar gerçekten de inanılacak gibi değil. Yüzde 30 zam yapıyorlar. Bu kış geçen kışa göre yüzde 60 zam yapılmış oluyor. El insaf demekten başka çaremiz yok.”

Reklam
Reklam

Hükümetin dış politikasını da eleştiren Erbakan, “Şu anda iktidarda bulunanların dış politikadaki acıklı hallerini görüyorsunuz. Bunların dış politikaları Amerika’nın, İsrail’in ve AB’nin Orta Doğu’daki postacılığını yapmaktan başka bir şey değil. Amerika’nın dış işleri bunların koltuğunun altına hangi dosyayı sıkıştırıyorsa, bunlar dosyayı alıp koşup Esat’a, Kaddafi’ye, Saddam’a götürüyorlardı. Başka bir şey yaptıkları yoktu. Amerikan postasında bu sene işi daha ileriye götürdüler, Amerikan tetikçiliğine terfi etmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: