SP Karakoçan Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Saadet Partisi Seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan ilçesinde Seçim bürosu açtı

Saadet Partisi Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkan adayı Haluk Arslan, İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kodat’ın katılımlarıyla Karakoçan ilçesinde yoğun bir katılımla Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi.

Açılışta İlk olarak İL Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu konuştu, Hacıbekiroğlu yerel seçimlerde en fazla ter döken, birebir seçmenle ilişki kuran tek parti olduklarını belirterek, 30 Mart yerel seçimlerinini Milli Görüşün zaferi ile sonuçlanacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Hacıbekiroğlu, 28 Şubatla ilgili olarak, Milletin iradesine vurulmuş bir hançer olduğunu, halka yapılan bir darbe olduğunu ve bu darbenin tek mağdurunun ise yine milletin olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan Karakoçan Belediye Başkan Adayı Doğan Demirkol ise, Karakoçan’ın hak ettiği hizmeti görmediğini, eşit ve adil bir paylaşımın olmadığını ve halk yerine ranta hizmet edildiğini belirtti

Demirkol, İşsizlik ve yoksulluğun her geçen gün arttığını, Milli Görüş belediyeciliğinin özlemle beklendiğini ve 30 Mart günü Karakoçan’ın yeniden Milli Görüşle kucaklaşma günü olacağını sözlerine ekledi.

Demirkol’un ardından söz alan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ise, Saadet Partisinin her geçen gün halkın teveccühünü kazandığını, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade etti.

Arslan, Elazığ’ın 5 yıl boyunca iktidarın nimetlerinden faydalanmadığını, tam aksine iktidar belediyesinin 5 yıldan beri Elazığ’ın sırtında bir yük olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Arslan son olarak, Saadet güneşinin 30 Martta doğacağını ve Saadet Partisinin kazanacağını ifade ederek, “Saadet Kazanınca, Dürüstlük kazanacak, hakkaniyet kazanacak, halk kazanacak ve herkes kazanacak” dedi.

Saadet heyeti daha sonra Sarıcan beldesi Seçim irtibat bürosunun açılışına katılarak programı sonlandırdı.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: