Sp, Salihli'de "yeniden Büyük Türkiye" Konferansı Düzenleyecek

Saadet Partisi’nin (SP) yurt genelinde başlattığı, “Yeniden Büyük Türkiye Konferansları” adlı çalışma kapsamında Fetullah Erbaş...

Saadet Partisi’nin (SP) yurt genelinde başlattığı, “Yeniden Büyük Türkiye Konferansları” adlı çalışma kapsamında Fetullah Erbaş Manisa’nın Salihli ilçesine geliyor.

Konferans hakkında bilgi veren Saadet Partisi (SP) Salihli İlçe Başkanı Mesut Atılgan, “Saadet Partisi genel merkezi mart ayı içerisinde değişik günlerde ve değişik hatiplerle Türkiye genelinde nüfusu 50 binin üzerinde olan 300’den fazla il ve ilçede, ‘Yeniden Büyük Türkiye Konferansları’ adıyla bir çalışma başlatmıştır. Biz de İlçe Teşkilatı olarak bu konferanslardan birini ilçemizde icra etmek üzere GİK üyemiz Fetullah Erbaş’ı Salihli’ye davet ettik. Dünya ve Ülkemizde cereyan eden olaylara medyanın ve hükümetin bakışının aksine daha gerçekçi ve çözümlere yönelik bir bakış açısı ile değerlendirilecek olan bu önemli konferansa tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

KAÇIRILAN ASKERLERİ TESLİM ALAN HEYETTE YER ALMIŞTI

Salı akşamı saat 20.00’de Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda konuşacak olan Erbaş, 19, 20 ve 21. dönem Refah Partisi Van Milletvekilliği yaptı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Erbaş, 18 yıl önce PKK tarafından kaçırılan askerleri teslim alan heyette yer almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: