SP Samsun İl Başkanı Var: Patriotlar, Tehlikeli Bir Oyunun Parçası

Saadet Partisi(SP) Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun...

Saadet Partisi(SP) Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, patriot füzelerinin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu söyledi.

Türkiye’ye konuşlandırılacak patriot füzelerine karşı parti genel merkezinin başlattığı 'Biz Geliyoruz, Patriotlar Gelmesin' birlikteliği ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var, füzelerin kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu iddia etti. Patriotların Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbirleriyle savaştırmak için getirileceğini ileri süren Var, bununla Türkiye’nin adım adım işgale sürüklendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Parti binasında gerçekleşen basın toplantısında 20 Ocak 2013 Pazar günü patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı'nda "Biz Geliyoruz, Patriotlar Gelmesin" birlikteliği yapacaklarını açıklayan SP Samsun İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var, “Hala ülkemizde 28 NATO üssü bulunması, Malatya’ya füze kalkanı yerleştirilmesi, Hava Kuvvetlerimizin İzmir’deki NATO karargahına bağlanması hep bu kirli ve tehlikeli planın parçasıdır. Bizim Amerika kalkanına da NATO’nun patriotuna da ihtiyacımız yoktur." dedi.

İslam toprağı olan Türkiye’de NATO Genel Sekreteri Rasmussenlerin değil, şehit Kamillerin, seyyit çavuşların kanı olduğunu vurgulayan Av. Var, "Herkes bilmelidir ki, bu topraklar sahipsiz değildir. İşte bu gerekçelerle, Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın öncülüğünde Edirne’den Kars’a Sinop’tan Hatay’a tüm ülke sathında harekete geçiyoruz. "Biz Geliyoruz, Patriotlar Gelmesin" diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz. Hedefimiz bu kirli ve sinci oyunu bozmaktır. Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana, füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymaktır." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz