Sp Yöneticilerinden Vali Ceylan’a Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Nevşehir İL Yönetim Kurulu üyeleri Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.Vali Ceylan,...

Saadet Partisi (SP) Nevşehir İL Yönetim Kurulu üyeleri Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Vali Ceylan, Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Teşkilat Başkanı Fehmi Erdem ve beraberindeki partili yöneticileri makamında kabul etti. SP yöneticileri ziyarette geçtiğimiz ay içerisinde Sultanbeyli Kaymakamı iken Nevşehir Valisi olarak atanan Mehmet Ceylan’a yeni görevinde başarılar diledi.

İl Başkanı Simit ve beraberindeki parti yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Ceylan ise: “Göreve başlayalı henüz bir ay gibi kısa bir süre olmasına karşın şehri yavaş yavaş tanımaya başlıyorum. Burada tüm sivil toplum örgütlerimiz, yerel yönetimler ve kamu yöneticilerimiz ile birlikte güzel çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: