SPA uzmanı Algotherm ile selüloite veda

Deniz bazlı bakım ve thalasso terapi ürünlerinde 40 yılı aşkın tecrübeye sahip Algotherm, araştırma laboratuvarlarında yarattığı yeni ürünü ve spa programı ile selüloit mücadelesinde yeni bir dönem başlatıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki çiçek ve meyve özleri ile deniz minarellerinin birleşimiyle oluşturulan ürün Contouring Citrus Pulp, içerdiği kafein kompleksiyle yağlara etki ediyor. Algotherm spa bakım programı ise vücuda komple bakım yaparak selüloitlerin azalmasında etkin bir rol üstleniyor.

Türkiye SPA sektörüne dünyada thalasso trendini yaratan Algotherm markası ile giren Yaz Turizm A.Ş., yaz yaklaşırken kadınları yepyeni bir selüloit tedavi ürünü ve spa bakım programı ile tanıştırıyor. Deniz bazlı bakım ve thalasso terapi ürünlerinin dünyaca ünlü markası Algotherm'in araştırma laboratuvarlarında yarattığı Contouring Citrus Pulp, dünyanın dört bir yanındaki çiçek ve meyvelerin egzotizmi ile deniz minarellerinin etkisinin birleştirilmesiyle yaratıldı. İçerisinde bulunan %11 kafein kompleksi sayesinde Contouring Citrus Pulp yağların kırılmasında ve vücuttan atılmasında etkili oluyor.

Reklam
Reklam

Algotherm'in tamamen doğal spa ürünü Contouring Citrus Pulp komple bir spa bakım programı ile uygulanıyor. Program; vücut masajı, lifleme ile karın, basen ve kollar olmak üzere belli bölgelerin sarılarak sıkıştırılmasını kapsıyor; Contouring Citrus Pulp'ın uygulanması ile tamamlanıyor. Contouring Citrus Pulp, ciltte kolay ve çabuk emiliyor. Contouring Citrus Pulp'ın canlandırıcı ve hafif aroması, meyve özlü yağ kokteyli duyuları harekete geçiriyor. Selüloit tedavisinin etkili olması için bir diyet programının uygulanması ve fiziksel aktivitelerin yapılması önem taşıyor.

Selüloit tedavisini, Algotherm ürünleri ile evde de uygulayabilirsiniz
Yaz Turizm'in anlaşmalı olduğu SPA merkezlerinde uzmanlar tarafından uygulanan bakım programındaki Algotherm ürünlerini temin ederek, selüloit tedavisini evde de uygulamak mümkün.

Belli bölgelerdeki selüloit tedavisi için 14 günlük uygulama
Sabah uygulaması: Algotherm Firming ve Contouring Gel, yağ depolanmasını önlüyor ve yağlara etki ediyor ve cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor.

Reklam
Reklam

Akşam uygulaması: Algotherm Thermo Active Contouring Gel veya Contouring Target Zone Roll-On, yağların kırılmasını sağlıyor.

Komple selüloit tedavisi için 28 günlük uygulama
Sabah uygulaması: Algotherm Firming Body Cream veya Firming Oil Bottle, cildi nemlendiriyor.

Akşam uygulaması: Algotherm Contouring Citrus Pulp yağların kırılmasında ve vücuttan atılmasında etkili oluyor, yeni yağlı bölgelerin oluşmasını engelliyor.