Spartak Moskova, Fenerbahçe Maçı Için İstanbul’a Geldi

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi play - off turundaki rakibi Spartak Moskova takımı, bugün öğlen saatlerinde İstanbul’a...

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi play - off turundaki rakibi Spartak Moskova takımı, bugün öğlen saatlerinde İstanbul’a geldi. Fenerbahçe'den hiç bir yetkilinin karşılamadığı Moskova ekibi daha sonra konaklayacağı otele gitmek üzere havaalanından ayrıldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na yaklaşık 45 dakikalık rotar ile gelen kafilede, Spartak Moskova’lı futbolcu Emenike, yer almadı. Takımdan ayrı olarak sabah erken İstanbul'a gelen Emenike’nin “Şike davası“ dosyasında adı geçmesinden dolayı ifadesine başvurulmak üzere erken geldiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Spartak Moskova takımı akşam saat 19.30’da, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda son hazırlık çalışmasını yaparak, maç saatini beklemeye başlayacak. Antrenman öncesinde ise Spartak Mosokva Teknik Direktörü Unia Emery bir basın toplantısı düzenleyecek.

EMENİKE'Yİ İSTANBUL'A KULÜP ERKEN GÖNDERDİ

Bu arada 3 Temmuz 2011'de yaşanan şike süreci kapsamında ismi şikeye karıştığı için gözaltına alınan ve ardından da serbest bırakılan Emanuel Emenike'nin İstanbul'a erken gelmesini kulüp yönetiminin istediği öğrenildi.

Kardemir Karabükspor'dan şaibeli bir şekilde transfer olduğu için Fenerbahçe forması giymeden Spartak Moskova'ya transfer olan Emenike, Moskova'daki ilk maçta oynamış, maç öncesinde Aykut Kocaman'ın da elini öpmüştü.

İlk maçta bir de gol atan Emenike'nin rövanş için İstanbul'a gelişinin takım kafilesiyle olması durumunda polisin Emenike'yi takım kafilesi içinden adliyeye götürmek üzere alma ihtimalinin bulunması ve bu durumun takımın moralini bozacağı hesap edilerek erken gönderildiği ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: