Spastik Özürlüler Derneğinden Başkan Keskin'e Ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği üyelerini ağırladı. Dr. Ayten...

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği üyelerini ağırladı. Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Dernek Başkanı İdris Göz, bir grup dernek üyesi ile birlikte Başkan Keskin’i ziyaret etti.

Dernek Başkanı İdris Göz, Başkan Keskin’in dernekteki çocuklar ve aileleri için geziler düzenleyerek, engelli otobüsünü her istedikleri zaman derneğe tahsis ettiği bu sayede engelli çocukların ve ailelerin hoşça vakit geçirdiklerini belirtti. Bursa’da ilk engelli otobüsünü Yıldırım Belediyesi'nin hizmete sunduğunu belirten Göz, Yıldırım’da engellilere yönelik yapılan faaliyetlerin diğer ilçelere de örnek olmasını temenni ettiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de dernek başkanı İdris Göz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Sizlere hizmet etmek biz belediyelerin vazifesidir. Bizler her yaptığımız hizmette engelli kardeşlerimizi de düşünmek zorundayız. Yıldırım Belediyesi olarak sizlere her zaman desteğe hazırız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: