Sp’den Kızılay’a Ziyaret

Saadet Partisi(SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetimi, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı...

Saadet Partisi(SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetimi, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve yönetimini ziyaret etti.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetimi, Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ve yönetimini ziyaret ederek, yeni yapılan kongrelerinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette konuşma yapan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, “Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret çerçevesinde bugün sizin yanınızdayız. Yeni kongreniz oldu, hayırlı olsun diliyoruz. Kızılay Derneği önemsediğimiz bir kurum. Milletin zor zamanında yanında olan, umutların tükendiği zaman umut veren bir teşkilat. Bunun için gerçekten çok önemsiyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını da diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün ise “Bizler Türk Kızılay’ı olarak bir hafta önce kongremizi yaptık. Önce Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. Bugünde ilk olarak bizleri Saadet Partisi İl ve İlçe Teşkilatı başkanlarımız ve yöneticileri ziyarete geldiler. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Cenab-ı Allah onlara da siyasetlerinde, gittikleri yolda başarılar versin. Türk Kızılay’ı olarak Zonguldak’ta güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah da yapacağız. Cenab-ı Allah Zonguldak’ımıza, ülkemize deprem, sel, felaketti vermesin. Bizde o görevleri yapmayalım. Ama o görevlerin dışında bizim yapmış olduğumuz yardımlar devam ediyor. Onun dışında kan alma çalışmalarımız, günlük faaliyetlerimiz, öğrencilerimizle, fakir öğrencilerimize, üniversitemizle hepsiyle faaliyetlerimiz devam ediyor ve inşallah bundan sonrada devam edecek. Cenab-ı Allah ülkemizi ve tüm dünyayı kazadan beladan korusun. Ama Türk Kızılay’ı da vardır, 150 yıllık bir kuruluştur ve bundan sonrada olacaktır ve olmaya da devam edecektir. Biz Türk Kızılay’ı olarak kamu yararına bir derneğiz. Partiler üstü bir derneğiz. Bizde ırk, din, mezhep ayrımı kesinlikle yoktur. Somali’de de afet olsa Türk Kızılay’ı olarak ordayız. Başka bir ülkede de olsa orda oluruz. Hiçbir ayırım yapmadan herkese bu hizmeti devam ettiriyoruz. Partilerimizi de hiç ayırım etmeden bütün partilerimize aynı yakınlıkta saygıyla sevgiyle onların hepsinin yanındayız. Bütün partilerimizin emrindeyiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: