Sp’li Bozan’dan 14 Temmuz’da Yaşanan Olaylarla İlgili Açıklama

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, 14 Temmuz’da ortaya çıkan durumun üzüntü verici...

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, 14 Temmuz’da ortaya çıkan durumun üzüntü verici olduğunu söyledi.

SP Diyarbakır İl Başkanlığı’nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Fesih Bozan, Diyarbakır'da 14 Temmuz Cumartesi günü yaşanan olayların doğru olmadığını söyledi. Bozan, şiddetin hiçbir şeklini tasvip etmediklerini, bütün sorunların konuşarak çözülmesi gerektiğini belirterek, “Valilik yaptığı açılamada saldırı için istihbarat aldıklarını bildirmişti. Keşke imkanlar dahilinde tedbirler alınıp, bu tür olaylara mahal vermeden miting yapılsaydı. Mitingi yapan kişiler de şiddete başvurmadan, esnafa, çevreye zarar vermeden düşüncülerini, fikirlerini anlatabilselerdi. Valilik keşke müsaade etseydi. BDP'nin de ısrarlı olmayıp halkı sokağa çağırmadan olaydan vazgeçmesi doğru olurdu” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: