Spor A.Ş Eski Şöhretleri Dudullu'da Buluşturdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A. Ş, 2012 Avrupa Spor Başkenti olan İstanbul'da spor organizasyonlarını artırmak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A. Ş, 2012 Avrupa Spor Başkenti olan İstanbul'da spor organizasyonlarını artırmak için bir dizi çalışma yapıyor.

Okulların tatile girmesiyle birlikte spor yapacak genç ve çocuklara imkan sağlamak için seferber olan Spor A.Ş'de Genel Müdür Alpaslan Baki Ertekin, biraraya geldiği Şöhretler Karması Halı Saha Maçı'nda İBB Spor A.Ş. Dudullu Spor Tesisi'nde açıklamalar yaptı.

Avrupa Spor Başkenti olmanın en önemli özelliklerinden bir tanesinin de halkın spor yapmaya teşvik edilmesi olduğunu belirten Ertekin, "Zamanında yeşil sahalarda beğeniyle ve kıptayla izlediğimiz futbolcuları yıllar sonra yeniden yeşil sahalarda birarada getirmek istedik. Sağolsunlar onlar da Dudullu Spor Tesisleri'nde biraraya geldiler. Onları yeniden birarada görmekten büyük mutluluk duyduk." dedi.

Reklam
Reklam

Eski şöhretleri bu tür organizasyonlarda biraraya getirmenin önemine de değinen Alpaslan Baki Ertekin, "2012 Avrupa Spor Başkenti olan İstanbul'da aktif spor yapanların yanında sporu bırakmış olan eski sporcuların da kullanılmasında ve topluma özellikle de gençlere bir mesaj verilmesinde çok önemli. İnşaallah bu tür aktivitelerimiz artarak devam edecek." diye konuştu.

Şöhretler maçına katılan eski yıldızlar Koray Avcı, Fatih Akyel, Papen Mustafa lakaplı Mustafa Kocabay, Abdülkerim ve Kaleci Murat Şahin, Avrupa Spor Başkenti etkinliğine katıldıkları için mutlu olduklarını, bu tür faaliyetlerin gençlerin spor yapmaları adına olumlu olduğunu söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: