Spor A.Ş'nin Basın Oyunlarında Futbolun Birincisi İstanbul WebTV Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş'nin, “2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul” etkinlikleri kapsamında düzenlediği organizasyonlar devam...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor A.Ş'nin, “2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul” etkinlikleri kapsamında düzenlediği organizasyonlar devam ediyor.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) - Spor A.Ş. işbirliği ile bu yıl ilki yapılan “Basın Oyunları” hız kesmeden devam ediyor. 5 branşta gerçekleşen oyunlarda futbol yapılan final maçıyla tamamlandı. İstanbul Web TV ve Cumhuriyet Gazetesi arasında gerçekleşen ve büyük çekişmeye sahne olan final maçını 14 - 4 kazanan İstanbul Web Tv 1. oldu.

Final maçı sonrası Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin yaptığı açıklamada, ''Türkiye Spor Yazarları Derneği işbirliği ile bu yıl ilki düzenlenen Basın Oyunları’nı geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemek istiyor ve katılan bütün medya kuruluşlarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

TSYD Başkanı Naci Arkan ise yaptığı açıklamada, "Spor A.Ş. ile ortaklaşa düzenlediğimiz Basın Oyunlarını ilk kez yapmış olmamıza rağmen medya kuruluşlarından çok büyük ilgi ve katılım gördük. Bu birlikteliğin bundan sonra yapılacak olan her organizasyonda da sürmesini arzu ediyorum." dedi.

Basın Oyunları ödül töreni ise 20 Temmuz 2012 Cuma günü TSYD' de yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: