Spor camiası Elazığ ve Malatya için tek yürek

Fenerbahçe, Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan deprem yardım kampanyasına destek oldu ve taraftarları bu kampanyaya katılmaya davet etti. Öte yandan, Bahçeşehir Basketbol - Galatasaray maçının biletleri gerçekleşen depremde zarar gören depremzedelere bağışlanacak.

Fenerbahçe Spor Kulubü, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından taraftarlarını afet bölgesi için başlatılan yardım kampanyasına katılmaya davet etti.

Sarı lacivertli ekip, Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya ilişkin söz konusu davetini kulübün resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Yapılan paylaşımda, "Elazığ ve Malatya için birlik olma zamanı! Kadıköy Belediyesi tüm yardımları bekliyor. Taraftarlarımızın ve halkın bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Kadıköy Belediyesi, afet bölgesine bağışlanmak üzerine tüm yardımların Kadıköy Belediyesi Başkanlık binasına getirilmesini rica etmişti.

BAHÇEŞEHİR BASKETBOL'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, Bahçeşehir Basketbol - Galatasaray maçının bilet gelirleri gerçekleşen depremde zarar gören depremzedelere bağışlanacak.

Bahçeşehir Basketbol'dan yapılan açıklamada, "Bugün saat 13.00’da Akatlar Spor Salonu'nda oynayacağımız Galatasaray maçımızın tüm bilet gelirlerini Elazığ’da gerçekleşen depremde zarar gören depremzedelere bağışlanacaktır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadeleri kullanıldı.

KOCAELİSPOR'DAN YARDIM

TFF 3. Lig temsilcilerinden Kocaelispor ise, yarın oynanacak Cizrespor maçının tüm geliri ile yönetimin toplayacağı bağışları, Elazığ depremi mağdurlarını gönderme kararı aldı.

Yönetim kurulu tarafından alınan kara hakkında yapılan açıklamada, "Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan deprem felaketi, tüm yurdumuzu olduğu kadar Kocaelispor camiamızı da derinden üzmüştür. Aldığımız karar doğrultusunda dualarımızın yanı sıra maddi desteklerimizle de Elazığ halkının yanında olmak istiyoruz. Devletimizin resmi yardım kampanyası başlatması durumunda Kocaelisporumuzun yarın Cizrespor ile oynayacağı müsabakanın bilet gelirlerini ve yönetim kurulumuzun ayrıca desteklerini bağışlayacağımızı taahhüt ediyoruz. Bu vesileyle; depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Geçmiş olsun Elazığ! Kalbimiz ve dualarımız sizinle" ifadelerini yer verildi.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: