Spor dünyası Ankara saldırısı sonrası tek yürek

Spor dünyası Ankara'da yaşanan hain saldırı sonrası tek yürek oldu.

FUTBOL FEDERASYONU

"Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara yapılan hain terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Alçakça düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden asker ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

BEŞİKTAŞ

"Başkentimiz Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Reklam
Reklam

Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için tüm gücüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize yönelik bu elim terör saldırısının üzüntüsünü yaşıyoruz.

Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz."

FENERBAHÇE

"Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldiğini, patlamada ölü ve yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Yaşanan bu terör olayını lanetleyerek bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

GALATASARAY

"Uzun cümleler, sürekli yinelenen benzer kelimeler ülke olarak yaşadığımız acıları tarif etmekte maalesef artık yetersiz kalıyor. Bu ülkenin temel taşlarından bir spor kulübü, bir sivil toplum örgütü olarak, terörü ve terörden medet umanları bir kez daha lanetliyoruz. Ankara'daki kalleş saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz."

Reklam
Reklam
[Rıdvan Dilmen'den Ankara saldırısına sert tepki](https://www.mynet.com/ridvan-dilmenden-ankara-saldirisina-sert-tepki-93057-myspor)

ŞENOL GÜNEŞ: 'HAYVANLARIN YAPMAYACAĞI ŞEYLER'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankara'da yapılan hain saldırı ile ilgili çok sert ifadeler kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendikleri maçta, galibiyeti hak ettiklerini, ancak ortaya koydukları futbolla keyif vermediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında sözlerine Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili konuşarak başlayan Güneş, "Maalesef yeni bir acı yaşandı. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Türkiye'nin başı sağ olsun. Aslında insanlığın öldüğü bir günü yaşıyoruz. Bunu yapanların insan olması mümkün değil. Hayvanların yapmayacağı şeyleri yapıyorlar, insanlıktan nasibi almamışlar, propoganda olarak bunu yapıyor. Bunun ne devletle ne de hükümetle alakası yok. Türkiye üzerine oynanan oyunlarda sadece devlete ve hükümete iş düşmüyor. Etrafımızda böyle kötü niyetli olanlar varsa, bizim de yok etmek için katkımızın olması gerekiyor.Tüm Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.

Reklam
Reklam

Anahtar Kelimeler: