Spor Evleri Müdavimleri Çakırlar’da

Atakum Belediyesi Spor ve Kültür Evleri’ne devam eden müdavimler ve çevre illerden gelen misafirler Çakırlar’ı...

Atakum Belediyesi Spor ve Kültür Evleri’ne devam eden müdavimler ve çevre illerden gelen misafirler Çakırlar’ı gezdiler.

Gezi sonrası pide keyfi yapan bayanlara, yapılan çeşitli çalışmaları incelemek için Çakırlar Orman Korusu’na gelen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma da katıldı. Ormanın bambaşka bir görünüme kavuştuğunu, muhteşem bir yer haline geldiğini belirten bayanlar, yaptığı çalışmalar nedeni ile Başkan Burma’ya teşekkür ettiler. Halkın hoşuna giden şeyleri yapmaktan son derece keyif aldığını söyleyen Başkan Burma ise, “Bütün gayretimiz ve azmimizle halka hizmet etmeye çalışıyoruz. Bendeki güç, sizden gelen güçtür. Sizin beğeneceğiniz pek çok projeyi bu yıl hayata geçireceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

FUTBOLCULARA YEMEKLİ TEŞEKKÜR

Bu yıl çıktığı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) başarılı bir mücadeleden sonra sezonu 5. olarak tamamlayan Atakum Belediye Sporlu futbolculara Deniz Kafe-Restarurant’ta kulüp yöneticileri tarafından teşekkür yemeği verildi. Yemekte, Atakum Belediye Spor Teknik Direktörü Mustafa Kara ve Kulüp Başkanı Suat Hayri Erdönmez’in ardından konuşan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Atakum’un her alanda çok iddialı olmasını istiyorum. Bu futbol içinde geçerlidir. Atakum Belediye Spor denilince diğer takımlar nezdinde saygı duyulduğunu gördüm, bu beni gururlandırmıştır. Futbol bir ilişkidir, iletişimdir. Onu insanlar arasında köprü olarak kullanalım isterim. Yöneticilerimiz, teknik direktörümüz bu işi severek yapıyorlar. Futbolcularda kaliteli, kişilikli, onurlu ve işini ciddiye alan insanlar olunca ortaya başarı çıkıyor. Siz böyle oldukça ben desteğimi sizden esirgemem” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: