Spor Genel Müdürü Baykan, Sakarya'da Spor Tesislerini Inceledi

Spor Genel Müdürü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Mehmet Baykan, Sakarya'daki...

Spor Genel Müdürü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Mehmet Baykan, Sakarya'daki spor tesislerinde inceleme yaptı.

Baykan, spor tesislerini, yeni yapılacak 25 bin kişilik stadyum yerini ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan amatör evini gezdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, gezi sırasında Baykan'a tesisler hakkında bilgi verdi. Baykan'a Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Adapazarı İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Güzel, Atatürk Spor Kompleksi Tesis Amiri Murat Acar, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Kama ve futbol il temsilcisi Ali Arslan eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: