Spor Müdürü Kılıç’tan, Bik’e Ziyaret

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü...

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BİK Şube Müdürü Mustafa Yüksel, şehirdeki yerel gazetelerin standardının her geçen gün yükseldiğini söyledi. Eski alışkınlıkları değişmeye, çıtanın yükselmeye başladığını belirten Yüksel, Basın İlan Kurumu’nun düzenleyici, denetleyici ve en önemlisi de destekleyici bir misyonu olduğunu sözlerine ekledi. Yüksel, “Sivas’ta diğer meslek kollarında olduğu gibi gazetecilerde de birlikteliğin sağlanmasının önemli olduğuna inanıyorum. Biz birbirimizin paçasından aşağı çekersek, sadece olduğumuz yerde patinaj yaparız. Birlikteliği sadece kendimiz için değil, Sivas için de yapmalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Sivas basını ile çok iyi diyaloglarının olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Kılıç ise, çalışmalarının duyurulmasında basının kendilerine yardımcı olduğunu dile getirdi. BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü olduğu dönemde birlikte çalıştıklarını da hatırlatan Kılıç, BİK’in her ile bir müdürlük ya da temsilcilik açması gerektiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: