"Spor Müsabakalarında Şiddete Etki Eden Faktörler Ve Çözüm Önerileri"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, "Zaman zaman şiddet görüntüleri oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edeceğiz" dedi.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, "Zaman zaman şiddet görüntüleri oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edeceğiz" dedi.

Bölükbaşı, Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen, "Spor Müsabakalarında Şiddete Etki Eden Faktörler ve Çözüm Önerileri" konulu panelde, kulüp olarak bu konuda sıkıntılarının olmadığını söyledi.

Şampiyon oldukları dönemde taraftarlarının fair-play ödülüne layık görüldüğünü ve Fenerbahçe ile geçen sezon oynanan kupa maçında da mağlup olunmasına rağmen fair-play örneği sergileyerek alkış aldığını hatırlatan Bölükbaşı, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Taraftarımızla gurur duyuyoruz. Bizim taraftarımız Türkiye'ye mal olmuş bir taraftar. Avrupa kupalarına gittiğimizde de adlarından söz ettirdiler. Zaman zaman şiddet görüntüleri oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edeceğiz. Olumlu görüntüler bizi daha çok memnun ve mutlu ediyor. Biz örnek olacağımızı düşünüyoruz. Taraftarımızı çok seviyoruz. Taraftarımıza çok güveniyoruz. Bizleri şampiyon yapan, ardından üçüncü ve beşinci yapan da onlardır. İstedikleri zaman istedikleri şovu yapıyorlar, şiddet yapmıyorlar. Biz kendilerinden çok razıyız. Onlara çok çok teşekkür ediyoruz."

İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise konunun sadece Bursa'yla ilgili olmadığını belirterek, "Bu, bütün Türkiye'yi ilgilendiriyor. Bu şiddetin mutlaka önlenmesi lazım. Herkesin konunun çözümü için bir şeyler yapması gerekiyor. Samimi olarak hepinizin görüşleri bizim için çok önemli. Bizim de hatalarımız vardır. Bunları söylerseniz biz kendimizi düzeltmeye hazırız" diye konuştu.

Panele, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, TOFAŞ ve Oyak Renault kulüp temsilcileri, amatör kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halil İbrahim Başer / Okan Yardımcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: