Spor Tır’ı Erzincan’a Geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) iş birliğiyle yürütülen "Gelin...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) iş birliğiyle yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında oluşturulan iki spor TIR’ından biri, Erzincan’a geldi. Spor TIR’ 20 Nisan Cumartesi günü saat 10:00 ile 18:00 saatleri arasında Eski Şehirlararası Otobüs Terminali bahçesinde halkın ziyaretine açılacak.

Futbol ve basketbol sahalarının kurulacağı alanda katılımcılar bir yandan spor yaparken bir yandan da dünden bugüne spordan karelerin ve eski kupaların sergilendiği mobil müzeyi de gezme imkanı bulacaklar. Erzincan’a gelen ve 1 gün Erzincan’da etkinlikler düzenleyecek olan Spor TIR’ı ve “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen, gençleri spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen “Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi” kapsamında ülkemizi dolaşan Spor TIR’ı, Erzincan’a geldi. Eski Şehirlerarası Otobüs terminali Bahçesinde 20 Nisan Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında spor şöleni kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, spor konusunda farkındalık yaratmak, ve gençlerimizi spor yapmaya davet etmek, sporun fair-play ruhuyla yapılmasını sağlamak amaçlanıyor. Ayrıca TIR içerisinde dünden bugüne spordan karelerin ve eski kupaların sergilendiği mobil müzede gezilebilecek. Tüm Erzincan Halkını Cumartesi günü spor TIR’ını ziyaret etmeye ve spor yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: