Spor Tır’ı Kırklareli’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" Projesi kapsamında spor TIR’ı Kırklareli’ne geldi.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Açık Spor Tesislerinde yapılan spor etkinliğine vatandaşların ve çocukların ilgisi büyük oldu.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Yıldız spor etkinliğinde yaptığı açıklamada gençlerin spor yapması için Türkiye’de 50 ilde spor TIR’ının gezdiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Yapılan etkinlikte sporun bir çok dalında küçük yarışmalar düzenleneceğin altını çizen Yıldız;

“Bakanlığımız tarafından “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında gezici TIR ilimize geldi. Proje kapsamında bir çok spor dalında küçük yarışmalar yaparak sporcularımıza çeşitli hediyeler vereceğiz” dedi.

Özel olarak kurulan basketbol ve futbol sahasında çocuklar gün boyu spor yapma imkanı buldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: