Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, 'Liderliğe oynayan bir...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, 'Liderliğe oynayan bir takımı yendiğimiz için çok mutluyuz. Ama bunun devamını getirmemiz lazım' dedi.

Çankırıspor teknik direktörü Hakan Yılmaz, geçen deplasmanda Fethiyespor karşısında kazandıkları galibiyette futbolcularının önemli bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Maç öncesinde Fethiyespor'u iyi analiz ettiklerini belirten Yılmaz, 'Fethiyespor'a erken bir golü nasıl atacağımızı iyi biliyorduk, öyle de oldu. Daha sonra ikinci golü bulduk. İlk yarının sonlarına doğru da rakibimiz yakaladığı pozisyonları değerlendirdi ve devre 2-2 tamamlandı. İkinci yarıya rakibimiz 2-2'nin moraliyle başladı, ancak biz de çok dirençli bir oyun ortaya koyarak başladık. Bu direncimizin sayesinde moralli başlayan bir ekibe 2 gol daha attık ve 4-2 öne geçtik. Bu direnç ve başarı çok

Reklam
Reklam

önemliydi' ifadelerini kullandı.

Grupta her takımı yenebilecek güç ve öz güvene sahip olduklarını dile getiren Yılmaz, 'Biz genç ve kaliteli bir takımız. Zaman zaman yaşanan dalgalanmalar, bu gençliğin ve tecrübesizliğin verdiği dezavantajlar. Biz bu dezavantajları minimuma indirmeliyiz. Bunu başardığımız zaman çok daha olgun ve iyi takım olacağız. Bunu bir kez daha söylüyorum, bu takım çok iyi yerlere gelecek. Liderliğe oynayan bir takımı yendiğimiz için çok mutluyuz. Ama bunun devamını getirmemiz lazım' şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz