Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, ikinci yarıda elde ettikleri puanlarla ligde kaldıklarını

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, ikinci yarıda elde ettikleri puanlarla ligde kaldıklarını söyledi.

Kılıç, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ikinci yarısında göreve geldiğini, o dönemde takımın 12 puanı olduğunu ve sadece 2 galibiyeti bulunduğunu hatırlattı.

Ligdeki bu konumlarının yanı sıra birçok oyuncularının da o dönem kendi istekleriyle takımdan ayrıldığını belirten Kılıç, "Yepyeni ve hazır olmayan bir kadroyla ikinci yarıya başladık. O kadronun da fiziksel anlamda süreye ihtiyacı olduğunu söylemiştik. Öyle de oldu. Ama, bunun yanında önemli maçlar kazandık. Önemli puanlar aldık. 12 puanın üzerine 20 puan daha ekledik. Bunun yanında önemli deplasman galibiyetleri de aldık. İkinci yarıda önemli puanlar alarak ligde kaldık" dedi.

Reklam
Reklam

Ligde geçen hafta sonu Pendikspor ile iç sahada oynadıkları maça da değinen Kılıç, şunları kaydetti:

"Pazar günü hava futbol için müsait ve güzeldi. Taraftar grubu da çok fazla görmediğimiz şekilde takıma destek verdi. Onlar da ayrı bir güzellik oluşturdu. Ama onun dışında iki takım da futbol adına çok fazla bir şey üretemedi. İki takımın da ligde fazla bir iddiası zaten bulunmuyor. Pozisyon olarak biraz daha öndeydik, ama son final paslarını iyi yapamayınca maalesef gol atma becerisini de gösteremedik. Bunun yanında maçın hakemleri de o gün kötüler grubuna katıldı. İki takım adına da kötü bir maç yönettiler. Maçı çığırından çıkarıp, sertliklere sebep oldular. Neticede de iki oyuncumuz sakatlandı."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz