Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'un, pazar günü kendi sahasında oynadığı Pendikspor...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'un, pazar günü kendi sahasında oynadığı Pendikspor maçında 1-1 berabere kalması işini zorlaştırdı.

Galibiyet parolasıyla çıktığı Pendikspor karşısına beraberliği penaltı golü ile yakalayarak Diyarbakırspor'un sahasında iki puanı kaybetmesi kentte üzüntüye neden oldu. Kulüp Basın Sözcüsü Kenan Aksu, kazanmaları gereken maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, "Maçta gol arayan ve kaçıran taraf biz olmamıza karşın golü yiyen biz olduk. Ardından kazandığımız penaltı ile beraberliği yakaladık. Ama gerisini getiremedik. Ayağımıza gelen fırsatı da adeta teptik. Bu maçımız kesinlikle beraberlikle bitmezdi. Şansızlıkta bizi bulunca yıkılan taraf biz olduk. Diyarbakırspor son haftada Ankara'da Bugsaşspor'la karşılaşırken, Tokatspor da Trabzon'da Ofspor ile oynayacak. Son maçta ligde kalıp kalmayacağımız belli olacak. Kendi evimizde karşılaştığımız Pendikspor'u yenseydik işimiz daha rahat olacaktı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: