Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un pazar günü sahasında oynadığı Pendikspor maçı sonrasında...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un pazar günü sahasında oynadığı Pendikspor maçı sonrasında futbolcular ile taraftarların arası açıldı.

Diyarbakırsporlu futbolculardan Hasan İnci, kendi ve arkadaşları adına taraftarlardan özür diledi. Maç sonrasında bazı futbolcuların taraftarlara karşı çirkin tavırlarda bulunması tepkiye neden olmuştu. Bu durum hakkında bir açıklama yapan Hasan İnci, taraftarların kendisini yanlış anladığını ve bundan dolayı da özür dilediğini söyleyerek, "Maç bitince arkadaşlarım ile taraftarlarımız arasında farklı diyaloglar geçti. Ben de hem arkadaşlarımı oradan uzaklaştırmak, hem de taraftarlarımızın üzüntülerinin üstüne hoş olmayan şeylerin yaşanmaması için araya girdim. Fakat yanlış anlaşıldım. Kesinlikle taraftarımıza küfür edecek kadar terbiyesiz ve saygısız değilim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Bu formayı rüyamda giyeceğime inanmazdım ama bugün bu formayı giyiyorsam, bu formanın hakkını vermeye çalışıyorum. Kimse Diyarbakırspor taraftarından üstün değildir. Ne ben ne de başka bir sporcu taraftarlara karşı saygısızlık yapmaz. Bu haberi okuduğum andan itibaren moralim çok bozuldu. Ben Diyarbakırspor taraftarına hayatta küfür etmem, bunu bütün taraftarlar öyle bilsin. Yanlış anlaşıldım, eğer bir hatam varsa, yine de büyük Diyarbakırspor taraftarlarından ben ve arkadaşlarım adına özür diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz